TVE Reclameproducties

Hulp of advies nodig?

Bezig met laden ...

Keune Haircosmetics – merkbeleving

Dit is het verhaal van Keune Haircosmetics, een Nederlands merk dat in 1922 haar reis begon dankzij de visie van Jan Keune, een apotheker uit Amsterdam. Zijn liefde voor haar en zijn drang om de beste producten te creëren, hebben geleid tot een erfgoed dat nu al meer dan 100 jaar in de maak is.

Wat Keune onderscheidt, is hun onwrikbare toewijding om niet de grootste te zijn, maar altijd de beste te blijven. Deze toewijding is diep geworteld in hun DNA en weerspiegelt zich in hun voortdurende drang naar innovatie. Keune gelooft dat de haarstylist een cruciale rol speelt in het realiseren van haarpracht, en daarom staat de haarstylist altijd centraal in hun benadering. Bij Keune ben je niet alleen een klant; je maakt deel uit van de Keune familie.

De wereldwijde impact van Keune is indrukwekkend. Hun producten worden gebruikt door internationale haarstylisten in de mooiste salons over de hele wereld. Het is in deze salons waar 'the magic happens,' waar jouw haar getransformeerd wordt tot kunst. De prachtig verzorgde omgevingen, ondersteund door indrukwekkende campagnes, weerspiegelen de toewijding van Keune aan de kunst van het hairstyling.

Wij zijn vereerd om al 20 jaar een bijdrage te leveren aan dit unieke merk. Samen met Keune zorgt TVE Reclameproducties ervoor dat elke salon zich onderscheidt en de ultieme haarervaring kan bieden.