TVE Reclameproducties

Hulp of advies nodig?

Bezig met laden ...

Aanleverspecificiaties

Om ervoor te zorgen dat we jouw project snel en efficiënt kunnen produceren, hebben we specifieke richtlijnen en vereisten voor het aanleveren van digitale bestanden. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat jouw bestanden correct worden geformatteerd en aangeleverd, zodat we je het beste resultaat kunnen garanderen.

We raden je aan deze pagina zorgvuldig door te nemen voordat je je bestanden aanlevert. Hier vind je gedetailleerde instructies en specificaties voor bestandsformaten, kleurprofielen, resolutie, afmetingen, en nog veel meer. We begrijpen dat het aanleveren van bestanden soms ingewikkeld kan zijn, maar onze richtlijnen en tools maken het gemakkelijk voor jou om ons de best mogelijke bestanden te leveren en om het productieproces soepel te laten verlopen.

Klik op bovenstaande knop om toegang te krijgen tot onze aanleverspecificaties en neem gerust contact op met ons team als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het aanleveren van je bestanden.