TVE Reclameproducties

Hulp of advies nodig?

Bezig met laden ...

EasyFix Textielframes

EasyFix textielframes bieden vele mogelijkheden

Heb je steeds wisselende promotiecampagnes of wil je in kunnen spelen op de seizoenen? Of ben je op zoek naar een mooie foto- of decorwand? Dan vormen de EasyFix textielframes een ideale oplossing! Deze fraaie frames bieden de mogelijkheid om de visuals van jouw communicatie- of promotiecampagne eenvoudig en snel te verwisselen. De EasyFix textielframes zijn een unieke combinatie van textiel en een aluminium profielraam. Het hoogwaardige textiel en mooi afgewerkte aluminium zorgen voor een elegante uitstraling.

De EasyFix textielframes zijn zowel enkelzijdig al dubbelzijdig inzetbaar. En of je het frame nu vrijstaand, hangend of aan de wand wilt bevestigen, het is allemaal mogelijk. Daarnaast zijn er nog diverse interessante extra’s mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een frame voorzien van LED-verlichting? Het is opvallend, brengt de boodschap over én verfraait het interieur van jouw winkel, showroom of wachtkamer. Daarnaast is er de mogelijkheid om het frame te voorzien van een LCD-scherm, zodat presentaties nog beter tot hun recht komen. Zet je het textielframe in als narrowcasting, dan biedt deze optie een sterke ondersteuning van de communicatie. En gecombineerd met extra accessoires zorgt je voor een optimale presentatie van jouw product.

Meer EasyFix toepassingen:

EasyFix LED textielframe

Naast de standaard onverlichte uitvoering is het ook mogelijk om een variant te bestellen met LED verlichting. De binnenzijde van het frame wordt dan voorzien van LED strips. In het EasyFix LED textielframe wordt een Lightboxdoek bevestigd, dit materiaal zorgt ervoor dat het doek mooi egaal wordt uitgelicht. De verlichte EasyFix textielframes worden als bouwpakket geleverd en zijn eenvoudig te monteren.

EasyFix mobiele LED frames

Naast de standaard LED frames hebben wij ook een mobiele variant. Deze zijn verkrijgbaar in standaard formaten en uitstekend te gebruiken wanneer het frame regelmatig meegenomen moet worden en op locatie wordt opgebouwd. Denk bijvoorbeeld aan beurzen, presentaties, evenementen of als tijdelijk POS materiaal in de winkel. Om de LED frames in elkaar te zetten is geen gereedschap nodig. Hierdoor zijn de frames eenvoudig en snel in elkaar te zetten. De mobiele variant is daarnaast ook beschikbaar als balie variant.

EasyFix Smart Display

Een revolutionaire manier van presenteren, simpel verwisselbare visuals in combinatie met een geïntegreerd beeldscherm voor informatieve productpresentaties en gebruik te maken van narrowcasting. Dit verrijdbare display is multifunctioneel inzetbaar, je kunt het plaatsen waar je maar wilt, het enige vereiste is een stopcontact. Ook is het mogelijk de EasyFix Smart Display te voorzien van LED verlichting om een nog grotere attentiewaarde te creëeren.

EasyFix textielframes met akoestisch materiaal

Met akoestische EasyFix textielframes is het mogelijk om op eenvoudige wijze geluidsreductie te creëren in bijvoorbeeld kantoorruimtes, showrooms,of musea. Deze akoestische frames zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar en als vrijstaande-, hangende- of wandoplossing. De frames worden achter het doek voorzien van een geluidsdempend materiaal. Evenals met de andere EasyFix textielframes is ook bij deze variant het doek snel en eenvoudig te verwisselen.

Eenvoudig verwisselbaar

De doeken zijn makkelijk te verwisselen. Hiermee kunt u in uw winkel, kantoor of showroom eenvoudig én snel nieuwe producten of diensten promoten. Of uw interieur een nieuwe uitstraling geven. In onderstaande video kunt u zien hoe snel en gemakkelijk een EasyFix textielframe te monteren is zodat het direct inzetbaar is. Wanden, stands, etalages, displays: design en functionaliteit worden moeiteloos gecombineerd. 

Wil je meer weten over mogelijke toepassingen met EasyFix textielframes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.